7 november släpps de nya frimärkena som är kopplade till årets Frimärkets dag som har temat Stationshus samt Julpynt.

Stationshus
Under vintern reser vi mycket inom Sverige, hälsar på släkten och annat under julhelgen. Stationshusen är platser både för att mötas och att skiljas åt, komma till och åka ifrån. Och kanske skicka en hälsning ifrån. Man kan då passa på att använda de fina frimärkena med stationshus på.

Häfte, 10 frimärken, 5 motiv, inrikes brev.

Foto: David Larsson, Michael Erhardsson Illustration: Marika de Vahl
Design: Gustav Mårtensson Färger: 4 färger
Papper: Självhäftande

Julpost 2019 – Julpynt

Att ta in en gran till jul och dekorera den är en tradition vi importerat från Tyskland. När vintern är mörk och kall är det tid för pyssel och samvaro, tillsammans klär vi granen med pynt som kan vara köpt men också hemgjort. En hälsning till vänner och familj hör också julen till, ett tillfälle att återuppta eller hålla kontakten levande med något så enkelt som ett julkort

Häfte, 10 frimärken, 10 motiv, Julpost. Rullfrimärke,100 st /rulle,1 motiv, inrikes brev

Illustration: Henning Trollbäck Design: Henning Trollbäck
Färger: 4 färger offset Papper: Självhäftande

Posten har endast släppt ett motiv på julfrimärkena ännu, nio ytterligare kommer det att bli.